Aanbod

Mijn missie is om samen met jou de oorzaak van jouw klachten te achterhalen. Met als doel het brengen van een blijvende leefstijlverandering die op jouw lijf geschreven is. De sleutel hierin is bewustwording. Zonder bewustwording, geen verandering.

Wat kan ik voor jou doen:

Gratis kennismakingsgesprek:
Eerst even kennismaken? Dat kan! In een vrijblijvend (telefonisch) gesprek van 20 minuten kunnen we samen kijken of mijn aanbod bij jou past. 

Consult: €75-, 
Je ontvangt na ons gesprek een verslag en persoonlijk plan waar je direct mee aan de slag kunt.

Vervolgconsult: €45,– 

Liever iets meer hulp? Kies dan voor een pakket dat bij je past.

Pakket 1. EMB traject

APK check van jouw lijf.

Jouw gezondheid staat voorop. Je vindt het leuk om hiermee bezig te zijn en bent al goed op weg. Ondanks dat je al veel weet, zie je door de bomen soms het bos niet meer en blijven sommige klachten toch sluimeren. 

Met dit pakket gaan we samen een korte reis maken. Met de resultaten van de EMB test kunnen we samen inzicht krijgen hoe het ervoor staat met jouw lijf en vooral wat het nodig heeft.

Wat gaan we doen?

*Heb je een vraag tussendoor en wil je hier niet mee wachten? Mail of app dan gerust!

Investering: € 299,-

Fleur Sastra - Voeding
Fleur Sastra - Voeding Leefstijl

Pakket 2. Persoonlijk coaching traject

Samen op weg naar het behalen van jouw doel

Een lichaam doet er gemiddeld 12 weken over zich in te stellen op de veranderingen ten goede van jouw wens. Wist je bijvoorbeeld dat voordat een eicel tot rijping komt er minstens 12 weken aan vooraf zijn gegaan voordat het eitje goed gerijpt is? Even een paar dagen of een aantal weken anders leven levert daarom niet zoveel op. 

Het is van belang je leefstijl blijvend te veranderen. Niet gemakkelijk, maar wel wenselijk voor het bereiken van jouw doel. 

Met dit pakket gaan wij 12 weken samen aan de slag, zodat ik jou optimaal kan begeleiden in je proces en kan monitoren waar er nog bijgeschaafd mag worden. Ik ga voor maatwerk, geen mens is hetzelfde en dat is dan ook hetgeen ik vooropstel.

Wat gaan we doen?

*Optioneel de EMB test (+ €165,-)

Investering: 499,-

‘De hele film bekijken in plaats van alleen de foto’

Laten we samen de oorzaak van jouw klachten achterhalen

Heb je liever eerst nog wat meer informatie? Dat kan! Neem even contact met mij op.