EMB

Ook wel de APK voor je lijf. De EMB test geeft jou meer inzicht over waar jouw klachten vandaan komen. Het is een bloedtest waar met een klein vingerprikje bloed wordt afgenomen. Dit wordt vervolgens doorgestuurd naar het laboratorium en onderzocht. Het idee van een Energetische Morfologische Bloedtest, zoals hij voluit heet, is dat je kunt zien in welke mate bepaalde stoffen aanwezig zijn in je lichaam. Bloedtesten in de reguliere zorg kunnen bloedarmoede, ijzertekort, schildklierafwijkingen, auto-immuunziekten en bepaalde infecties aan het licht brengen. Uit het bloed kan echter meer informatie gehaald worden. Een geheel andere holistische benadering van een bloedonderzoek kan hormonale disbalansen, voedselintoleranties, tekorten aan vitamines én energetische belastingen aantonen.

‘ Meten is nog meer weten’

Wat wordt er o.a. onderzocht

Tevens worden de reguliere waardes gemeten en geanalyseerd:

Middels deze EMB test wordt gekeken of er bepaalde verstoringen zijn in jouw lichaam die gelinkt kunnen worden aan bepaalde klachten waar je al een tijdje mee rondloopt. 

Op basis van de uitslag van het laboratorium maak ik een adviesplan op maat. Tijdens het vervolgconsult zullen we de uitslag van de EMB test bespreken. Dit is een mooie basis om te werken aan een nieuwe passende leefstijl.

Disclaimer: Metingen, bevindingen, onderzoek en adviezen n.a.v. van de EMB Test vallen onder ‘natuurgerichte geneeswijzen’.

Laten we samen de oorzaak van jouw klachten achterhalen